Spring naar hoofd-inhoud

Fly drive Wijn- en wandelvakantie in de Douro Vallei

Fly en drive Wijn- en wandelvakantie

De mooiste wijn- en wandelvakantie in de Douro vallei

Een speciale wijn- en wandelvakantie in het noorden van Portugal (Dourogebied). Tijdens uw verblijf leert u alles over Port en Dourowijnen; de geschiedenis, het klimaat, de regels en de verschillende vinificatiemethoden. Uiteraard krijgt u een rondleiding door een wijngaard en een adega met een uitgebreide port(wijn)proeverij.

Uw diner is iedere avond voorzien van een ander wijnarrangement.Gedurende de hele week is er aandacht voor Port en zullen bijna alle types geproefd worden. Afhankelijk van bv. het weer of persoonlijke wensen is het programma in een andere volgorde te doen. De 3 wandelingen zijn ca. 12 km lang.

Uiteraard is het mogelijk de rondreis nog te verlengen of naar uw eigen smaak aan te passen.

Oops, an error occurred! Code: 2021051315212383e3d6f6Oops, an error occurred! Code: 202105131521231a4e7de8

Uw gastvrouw en gastheer in Provesende

U verblijft in het prachtige grote (tradionele) huis van Jet Spanjersberg en Ronald Weustink, de Nederlandse eigenaren. Gepasioneerde mensen die elkaar in de horeca hebben leren kennen. Jet was hoofd huishouding bij Hotel New York in Rotterdam en Ronald werkte bij een wijnhandel. In 2001 kozen zij voor een nieuw avontuur in Noord Portugal, waar zij tot eind 2015 op Quinta do Passadouro, een bed & breakfast runden. Inmiddels hebben zij hun eigen huis in Provesende verbouwd tot en prachtig vakantieverblijf en er zijn inmiddels verschillende appartementen gemaakt. Provesende is een echt  authentiek Douro-dorp in de heuvels van de Douro valei met uitzicht over de beroemde wijngaarden.

Oops, an error occurred! Code: 202105131521239ea71071